Toimistotilat

Uudisrakennuksen vahvuuksia ovat tilojen käyttömukavuus ja helppo muunneltavuus. Signen avarat toimistotilat voidaan muuttaa joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaan erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuviksi – avotilasta hybridityötä tukeviksi monitilatoimistoiksi. Signe tarjoaa yhteensä yli 12 000 neliötä toimistotilaa, jota voidaan jakaa kerrostasolla 1 000 tai 2 000 neliön toimistoiksi. Saman käyttäjän kerroksia voidaan myös yhdistää omilla sisäportailla.

1. kerros – Aula

Pinta-ala: 81.5 m2

Poikkeuksellisen edustava sisääntuloaula ja korkeatasoiset vastaanottopalvelut.

Tutustu 1. kerroksen virtuaaliesittelyyn:

2. kerros

Pinta-ala: 1166.5 m2

Helposti muunneltavaa ja tehokasta hybriditoimistotilaa Signen toisessa kerroksessa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.

Tutustu 2. kerroksen virtuaaliesittelyyn:

3. kerros

Pinta-ala: 2103 m2

Helposti muunneltavaa ja tehokasta hybriditoimistotilaa Signen kolmannessa kerroksessa. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.

8. kerros

Pinta-ala: 1310 m2

Tehokasta ylimmän kerroksen hybriditoimistotilaa kaupungin parhailla näkymillä. Kerroksessa on oma suurikokoinen terassi lounge-alueella, joista avautuvat upeat näkymät kaupungin kattojen ylle. Tilaratkaisut toteutetaan toiveiden mukaan.

Tutustu 8. kerroksen virtuaaliesittelyyn:

Varaa yrityksellesi huippuluokan toimitilat Helsingin parhaimmalta paikalta.

Ota yhteyttä

Liiketilat

Signen alin liiketilakerros kytkeytyy kadulle avautuvien lasiseinien avulla kiinteästi katuelämään ja tarjoaa näyttävät tilat lippulaivamyymälälle, showroomille tai ravintolalle. Signessä on tarjolla yhteensä yli 4 000 neliötä liiketilaa. Katutason loisteliaat liiketilat vilkkaiden asiakasvirtojen äärellä kutsuvat liikkeenne ydinkeskustaan tai lanseeraamaan kokonaan uudenlaisen palvelun.

1. kerros

Pinta-ala: 1823.5 m2

Korkeaa ja modernia katutason liiketilaa loistavalla sijainnilla keskellä kaupunkia. Kaupungin parhaimmat shopfrontit Mannerheimintien suuntaan.

Tutustu 1. kerroksen virtuaaliesittelyyn:

2. kerros

Pinta-ala: 505 m2

Kaupungin keskeisimmillä kahteen suuntaan avautuvilla näkymillä korkeatasoista ravintolatilaa.

Tutustu 2. kerroksen virtuaaliesittelyyn:

Kerros K1

Pinta-ala: 2037.5 m2

Muuntojoustavaa ja modernia liiketilaa erinomaisella sijainnilla ja näkyvyydellä keskellä Helsinkiä. Tila on yhdistettävissä katutason liiketiloihin.

Tutustu K1 kerroksen virtuaaliesittelyyn:

Artikkelit

Ota yhteyttä

Toimistotilat:

 

Liiketilat:

 

Median yhteydenotot:

Oletko kiinnostunut ainutlaatuisista huippuluokan toimitiloista Helsingin ydinkeskustassa?