Signe-toimitalon rakennushanke käynnistyy

Käynnistämme Mannerheimintie 14:ssä uuden Signe-toimitalon rakennushankkeen tällä viikolla. Työt alkavat nykyisen rakennuksen sisäpurkutöillä.  

Sisätilojen purkutyöt kestävät loppuvuoden ajan, ja ulkopuoliset purkutyöt alkavat näkyä katukuvassa vuoden 2024 alussa. Nykyinen elinkaarensa lopulla oleva kiinteistö on purettu ensi kesään mennessä. Varsinaiset rakennustyöt saamme käyntiin ensi kesän lopulla, ja Signe-toimitalo valmistuu vuoden 2026 loppuun mennessä. 

Pyrimme pitämään häiriöt naapureille mahdollisimman vähäisinä. Hankkeeseen liittyvistä purkamis- ja rakentamisvaiheista aiheutuu väistämättä melua ja kulkureittien muutoksia, jotka vaikuttavat jossain määrin arkeenne. Pahoittelemme mahdollisia haittoja jo ennakkoon. 

 Meluhaittoja vähennämme muun muassa ajoittamalla meluisimpia vaiheita sellaisiin aikoihin, jolloin lähikiinteistöt ovat mahdollisimman vähäisellä käytöllä. Purkuvaiheessa tulemme käyttämään myös äänihaittoja vähentäviä vaihtoehtoisia työmenetelmiä, kuten nakertavaa purkukonetta. 

Mannerheimintiellä vältämme jalankulku- ja pyöräyhteyksien katkaisua mahdollisimman pitkälle ja säästämme kadun varrella olevat puut. Tämä merkitsee valitettavasti supistuksia autokaistojen käyttöön. 

 Vastuullisuus ja energiatehokkuus ovat keskeisessä roolissa uudisrakennuksen suunnittelussa ja rakentamisessa. Signe on elinkaareltaan mahdollisimman vähähiilinen, ja taloa purettaessa talteen saatavat materiaalit kierrätetään tai käytetään uudestaan, jotta jätettä syntyy mahdollisimman vähän. Tavoittelemme Signelle Platina-tason LEED-sertifikaattia, A-tason energialuokitusta sekä kultatason WELL-sertifikaattia. 

 Signe on tässä vaiheessa 50-prosenttisesti vuokrattu, ja sen ankkurivuokralaiseksi tulee PwC. Ydinkeskustassa sijaitsevat toimitilat tuovat keskustan palveluille suuren ja ostovoimaisen asiakasryhmän, joka hyödyttää kaikkia alueen yrityksiä. 

Ota yhteyttä

Toimistotilat:

 

Liiketilat:

 

Median yhteydenotot: